o nama

True Pilates Zagreb jedini je studio u Hrvatskoj i regiji u kojem se trenira samo i jedino po principima originalne Pilates Metode. Pravilnim i redovitim treningom Pilates Metode poboljšati ćete snagu i fleksibilnost tijela, ispraviti posturu tijela, smanjiti bolove u kralježnici, poboljšati koordinaciju i balans tijela i uma te podići kvalitetu svakodnevnog života na višu razinu. Pilates Metodu možete trenirati bez obzira na Vaše godine ili razinu fitnessa – ona svakako djeluje.

True Pilates Zagreb vjeruje u kvalitetu ispred kvantitete, stoga smo bazirali način rada u studiu na principu po kojem djeluju i neki od najboljih studija u Europi i SAD-u a to je individualni trening pod vodstvom certificiranog instruktora. Kroz takav način rada najbolje se može odgovoriti na specifične potrebe tijela svakog pojedinog klijenta te postići rezultate brže i trajnije.

Studio True Pilates Zagreb u potpunosti je opremljen Gratz Pilates aparatima. Ti se aparati izrađuju u New Yorku još od doba J.Pilatesa i prema njegovim specifikacijama te sadržavaju najprecizniju formu i funkciju njegovog originalnog dizajna.

True Pilates Zagreb studio povezan je sa studijima u Europi i SAD-u koji podučavaju originalnu Pilates Metodu te se brinu o očuvanju ove vrijedne metode.

Radno vrijeme True Pilates Zagreb je od ponedjeljka do subote po dogovoru.

True Pilates Zagreb Vam želi dobrodošlicu te ugodno provedeno vrijeme u posvećenju Vašem tijelu.

 

© Powered by www.firmus-grupa.hr